Terugbetalingsbeleid

Bij Nicolette Chéri doen we er alles aan om ervoor te zorgen dat je tevreden bent met je aankoop. Mocht je om welke reden dan ook niet tevreden zijn, dan kun je je bestelling binnen 30 dagen na ontvangst retourneren voor een volledige terugbetaling, mits het product ongebruikt is en in de originele verpakking wordt teruggezonden.

Voorwaarden voor Retourzendingen:

  1. Retourtermijn: Je kunt je product binnen 30 dagen na ontvangst retourneren.
  2. Staat van het Product: Het product moet ongebruikt en onbeschadigd zijn.
  3. Verpakking: Het product moet in de originele verpakking worden teruggezonden.

Hoe Retourneer je een Product:

  1. Contact: Neem contact op met onze klantenservice via info@nicolettecheri.nl om je retourzending aan te melden. Vermeld hierbij je naam en ordernummer.
  2. Verzending: Stuur het product terug naar het door onze klantenservice opgegeven adres. Vergeet niet om je naam en ordernummer bij te voegen aan het retourpakketje.
  3. Bevestiging: Zodra we je geretourneerde product hebben ontvangen en geïnspecteerd, ontvang je een bevestiging van ons.
  4. Terugbetaling: Na goedkeuring van de retourzending, wordt het aankoopbedrag binnen 14 dagen teruggestort op de oorspronkelijke betaalmethode.

Let op:

  • De kosten voor het terugzenden van het product zijn voor rekening van de klant, tenzij het product defect of beschadigd is bij ontvangst.
  • Wij raden aan om een traceerbare verzendmethode te gebruiken voor retourzendingen, zodat je kunt bevestigen dat het pakket veilig bij ons is aangekomen.

Voor vragen of meer informatie over ons terugbetalingsbeleid, neem gerust contact op met onze klantenservice via info@nicolettecheri.nl. Wij staan klaar om je te assisteren. Jouw tevredenheid is onze hoogste prioriteit.